Thực hành chế biến món ăn : giáo trình. Dùng cho các trường cao đẳng, trung cấp thương mại, du lịch / Nguyễn Thị Tuyết, Uông Thị Toan.
By: Nguyễn, Thị Tuyết.
Contributor(s): Uông, Thị Toan.
Material type: BookPublisher: Hà Nội : Giáo dục, 2008Description: 211 tr. ; 24 cm.DDC classification: 641.59Item type | Current location | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
Books | Quang Trung | 641.59 NG-T (Browse shelf) | Available | 13732 | |
Books | Quang Trung | 641.59 NG-T (Browse shelf) | Available | 13733 | |
Books | Quang Trung | 641.59 NG-T (Browse shelf) | Available | 13734 | |
Books | Quang Trung | 641.59 NG-T (Browse shelf) | Available | 13735 | |
Books | Quang Trung | 641.59 NG-T (Browse shelf) | Available | 14926 | |
Books | Quang Trung | 641.59 NG-T (Browse shelf) | Available | 14923 | |
Books | Quang Trung | 641.59 NG-T (Browse shelf) | Available | 14924 | |
Books | Quang Trung | 641.59 NG-T (Browse shelf) | Available | 14925 |
There are no comments for this item.