Experimental methods in food engineering / S.S.H. Rizvi, G.S. Mittal.
By: Rizvi, S. S. H.
Contributor(s): Mittal, G. S.
Material type: BookPublisher: New York, N.Y. : Van Nostrand Reinhold, 1992Description: x, 289 p. : ill. ; 28 cm.ISBN: 0442008864.Subject(s): Food -- Experiments | Food -- Laboratory manualsDDC classification: 664.07Item type | Current location | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
Books | Quang Trung | 664.07 RI-S (Browse shelf) | Available | 65935 |
Browsing Quang Trung Shelves Close shelf browser
664 PA-T The HACCP food safety training manual / | 664 TR-J Sanitation in food processing / | 664.024 PH-C Tối ưu hóa trong công nghiệp thực phẩm và công nghệ sinh học / | 664.07 RI-S Experimental methods in food engineering / | 664.092 RO-G Food packaging : | 664.6 Thu Thu nhận protein, chất màu từ phê liệu thủy sản và ứng dụng / | 666.442 HU-T Gốm Cây Mai : |
Sách do nguyễn Vân Anh tặng
There are no comments for this item.