Normal view MARC view ISBD view

Nấu ăn, thực dưỡng cơ bản : các qui trình nấu ăn rau củ và cốc loại = Basic macrobiotic cooking : procedures of grain and vegetable cookery / Julia Ferré ; Lê Hà Lộc biên dịch.

By: Ferré, Julia.
Contributor(s): Lê, Hà Lộc [biên dịch].
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Đà Nẵng : Đà Nẵng, 2016Description: 431 tr. : minh họa ; 21 cm.ISBN: 9786048414276.Subject(s): Macrobiotic diet -- Recipes | Nấu rau củ -- Thực dưỡng cơ bảnDDC classification: 641.563 7
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Item type Current location Call number Status Date due Barcode
Books Books Lê Quý Đôn
641.563 7 FE-J (Browse shelf) Available 60465
Books Books Lê Quý Đôn
641.563 7 FE-J (Browse shelf) Available 59615
Books Books Lê Quý Đôn
641.563 7 FE-J (Browse shelf) Available 56169
Books Books Quang Trung
641.563 7 FE-J (Browse shelf) Available 60466
Books Books Quang Trung
641.563 7 FE-J (Browse shelf) Available 59616
Books Books Quang Trung
641.563 7 FE-J (Browse shelf) Available 56170
Books Books Quang Trung
641.563 7 FE-J (Browse shelf) Available 56171

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer