Nấu ăn, thực dưỡng cơ bản : các qui trình nấu ăn rau củ và cốc loại = Basic macrobiotic cooking : procedures of grain and vegetable cookery / Julia Ferré ; Lê Hà Lộc biên dịch.
By: Ferré, Julia.
Contributor(s): Lê, Hà Lộc [biên dịch].
Material type: BookPublisher: Đà Nẵng : Đà Nẵng, 2016Description: 431 tr. : minh họa ; 21 cm.ISBN: 9786048414276.Subject(s): Macrobiotic diet -- Recipes | Nấu rau củ -- Thực dưỡng cơ bảnDDC classification: 641.563 7Item type | Current location | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
Books | Lê Quý Đôn | 641.563 7 FE-J (Browse shelf) | Available | 60465 | |
Books | Lê Quý Đôn | 641.563 7 FE-J (Browse shelf) | Available | 59615 | |
Books | Lê Quý Đôn | 641.563 7 FE-J (Browse shelf) | Available | 56169 | |
Books | Quang Trung | 641.563 7 FE-J (Browse shelf) | Available | 60466 | |
Books | Quang Trung | 641.563 7 FE-J (Browse shelf) | Available | 59616 | |
Books | Quang Trung | 641.563 7 FE-J (Browse shelf) | Available | 56170 | |
Books | Quang Trung | 641.563 7 FE-J (Browse shelf) | Available | 56171 |
There are no comments for this item.