Kinh doanh nhà hàng : 247 nguyên lý quản lý / Mỹ Nga biên soạn.
By: Mỹ Nga.
Material type: BookPublisher: Hà Nội : Lao động xã hội, 2006Description: 519 tr. ; 21 cm.Subject(s): Nhà hàng -- Quản lýDDC classification: 647.95Item type | Current location | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
Books | Quang Trung | 647.95 MY-N (Browse shelf) | Available | 8447 | |
Books | Quang Trung | 647.95 MY-N (Browse shelf) | Available | 8448 | |
Books | Quang Trung | 647.95 MY-N (Browse shelf) | Available | 8449 | |
Books | Quang Trung | 647.95 MY-N (Browse shelf) | Lost | 8450 |
Browsing Quang Trung Shelves Close shelf browser
647.95 LI-C Restaurant service : | 647.95 LI-C Restaurant service : | 647.95 MY-N Kinh doanh nhà hàng : | 647.95 MY-N Kinh doanh nhà hàng : | 647.95 MY-N Kinh doanh nhà hàng : | 647.95 MY-N Kinh doanh nhà hàng : | 647.95 NG-H Thực hành nghiệp vụ Bar : |
There are no comments for this item.