logo
Normal view MARC view ISBD view

Đánh giá cảm quan thực phẩm : Nguyên tắc và thực hành = Sensory evaluation of food: principles and practices / Harry T. Lawless, Hildegarde Heymann ; Nguyễn Hoàng Dũng...[và những người khác] biên dịch.

By: Lawless, Harry T.
Contributor(s): Heymann, Hildegarde | Nguyễn Hoàng Dũng [biên dịch.].
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Thành phố Hồ Chí Minh : Đại học Quốc gia TP.HCM, 2007Description: 701 tr. : biểu đồ ; 27 cm.Subject(s): Food -- Sensory evaluation | Cảm quan thực phẩm -- Đánh giáDDC classification: 664.07
List(s) this item appears in: KS101DE01
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Item type Current location Call number Status Date due Barcode Item holds
Books Books Quang Trung
664.07 LA-H (Browse shelf) Available 50527
Total holds: 0

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.