|
100 tips for hoteliers : what every successful hotel professional needs to know and do / Peter Venison.
by Venison, Peter, 1942-. Material type: Book; Format:
print
Publisher: New York : iUniverse, Inc., 2005Other title: One hundred tips for hoteliers : what every successful hotel professional needs to know and do..Availability: Items available for loan: Quang Trung (2). Location(s): 647.94 VE-P.
Add to cart (remove)
|
|
Accommodation services / Vivienne O'Shannessy, Sheryl Haby, Pania Richmond.
by O'Shannessy, Vivienne | Haby, Sheryl | Richmond, Pania. Material type: Book; Format:
print
Publisher: Frenchs Firest, NSW : Pearson Education Australia, 2001Availability: Items available for loan: Lê Quý Đôn (1), Quang Trung (2). Location(s): 647.94 OS-V, 647.94 OS-V.
Add to cart (remove)
|
|
Anh văn đàm thoại cho nhân viên khách sạn / Lê Huy Lâm, Trương Hoàng Duy biên dịch.
by Trương Hoàng Duy [biên dịch.] | Lê Huy Lâm [biên dịch.]. Material type: Book; Format:
print
Publisher: TP Hồ Chí Minh : Nxb TP Hồ Chí Minh, 2006Availability: No items available Withdrawn (2). Lost (2).
Add to cart (remove)
|
|
At your service : a hands-on guide to the professional dining room / The Culinary Institute of America ; John W. Fischer.
by Fischer, John W | Culinary Institute of America. Material type: Book; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Publisher: Hoboken, N.J. : J. Wiley, 2005Online access: Click here to access online | Click here to access online | Click here to access online Availability: Items available for loan: Lê Quý Đôn (1), Quang Trung (17), Thành Thái (1). Location(s): 647.95 FI-J, 647.95 FI-J, 647.95 FI-J.
Add to cart (remove)
|
|
Bí quyết sử dụng khách sạn sành điệu : từ chuyên gia quản lý khách sạn huyền thoại = Densetsu no hotelman ga oshieru otona no tame no hotel no tsukaikata / Tetsuo Kuboyama ; Nguyễn Đỗ An Nhiên dịch
by Kuboyama, Tetsuo | Nguyễn, Đỗ An Nhiên [dịch]. Material type: Book; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Publisher: Thành phố Hồ Chí Minh : Trẻ, 2019Availability: Items available for loan: Lê Quý Đôn (2), Quang Trung (2), Thành Thái (1). Location(s): 647.94 KU-T, 647.94 KU-T, 647.94 KU-T.
Add to cart (remove)
|
|
Cẩm nang nghiệp vụ nhà hàng khách sạn / Khánh Linh biên soạn.
by Khánh Linh. Material type: Book; Format:
print
Publisher: Hà Nội : Thời đại, 2012Availability: Items available for loan: Quang Trung (4). Lost (1). Location(s): 647.94 KH-L.
Add to cart (remove)
|
|
Cẩm nang nghiệp vụ tiếp thị du lịch và quy định pháp luật mới về kinh doanh du lịch, nhà hàng, khách sạn / Trần Ngọc Nam, Hoàng Anh.
by Trần, Ngọc Nam | Hoàng Anh. Material type: Book; Format:
print
Publisher: Hà Nội : Lao động Xã hội, 2009Availability: Items available for loan: Quang Trung (2). Location(s): 338.4 TR-N.
Add to cart (remove)
|
|
Cẩm nang về dịch vụ khách sạn, nhà hàng : dành cho người mới vào nghề / Amir Ahmad Mohamad ; Nguyễn Tiến Sỹ biên tập.
by Mohamad, Amir Ahmad | Nguyễn, Tiến Sỹ [biên tập]. Material type: Book; Format:
print
Publisher: [Đà Nẵng] : Thông tin và truyền thông, 2013Availability: Items available for loan: Lê Quý Đôn (3), Quang Trung (8), Thành Thái (2). Location(s): 647.94 MO-A, 647.94 MO-A, 647.94 MO-A.
Add to cart (remove)
|
|
Catering : a guide to managing a successful business operation / Bruce Mattel, The Culinary Institute of America.
by Mattel, Bruce | Culinary Institute of America. Material type: Book; Format:
print
Publisher: Hoboken, N.J. : John Wiley, c2008Online access: Table of contents only | Publisher description | Contributor biographical information Availability: Items available for loan: Quang Trung (1). Location(s): 642.406 8 MA-B.
Add to cart (remove)
|
|
Công nghệ phục vụ trong khách sạn - nhà hàng : giáo trình / Nguyễn Văn Đính chủ biên...[và những người khác].
by Nguyễn, Văn Đính [chủ biên] | Hoàng, Thị Lan Hương [chủ biên]. Edition: Tái bản lần 2, có sửa chữa, bổ sung.Material type: Book; Format:
print
Publisher: Hà Nội : Đại học Kinh tế Quốc dân, 2009Availability: Items available for loan: Quang Trung (8). Location(s): 647.9 Con.
Add to cart (remove)
|
|
Dịch vụ sửng sốt, khách hàng sững sờ = Delivering knock your socks off service / Ron Zemke, Kristin Anderson ; Lê Đình Chi biên dịch.
by Zemke, Ron | Anderson, Kristin | Lê, Đình Chi [biên dịch]. Material type: Book; Format:
print
Publisher: Hà Nội : Lao động Xã hội, 2011Availability: Items available for loan: Lê Quý Đôn (1), Quang Trung (4), Thành Thái (3). Lost (1). Location(s): 658.812 ZE-R, 658.812 ZE-R, 658.812 ZE-R.
Add to cart (remove)
|
|
Dining room and banquet management / Anthony J. Strianese, Pamela P. Strianese.
by Strianese, Anthony J | Strianese, Pamela P. Edition: 4th ed.Material type: Book; Format:
print
Publisher: Clifton Park, NY : Thomson/Delmar Learning, c2008Online access: Table of contents | Contributor biographical information | Publisher description Availability: Items available for loan: Quang Trung (1). Location(s): 647.95 ST-A.
Add to cart (remove)
|
|
Discovering wine : a refreshingly unfussy beginner's guide to finding, tasting, judging, storing, serving, cellaring, and, most of all, discovering wine / by Joanna Simon.
by Simon, Joanna. Material type: Book; Format:
print
Publisher: New York : Fireside, 2003Online access: Publisher description | Table of contents only | Contributor biographical information | Sample text Availability: Items available for loan: Quang Trung (2). Location(s): 663.2 SI-J.
Add to cart (remove)
|
|
Đầu tư và kinh doanh khách sạn hiệu quả : một bậc thầy khách sạn luôn biết cách khai thác tối đa lợi nhuận = The excellent rules of hotel business / Trần Xuân Mới
by Tràn, Xuân Mới. Material type: Book; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Publisher: Hà Nội : Thanh niên, 2019Availability: Items available for loan: Lê Quý Đôn (1), Quang Trung (2). Location(s): 647 TR-M, 647 TR-M.
Add to cart (remove)
|
|
Food and beverage management / Bernard Davis ... [et al.].
by Davis, Bernard. Material type: Book; Format:
print
Publisher: Milton Park, Abingdon, Oxon ; New York : Routledge, 2012Availability: Items available for loan: Quang Trung (2). Location(s): 647.950 68 Foo.
Add to cart (remove)
|
|
Fundamentals of destination management and marketing / edited by Rich Harrill.
by Harrill, Rich. Material type: Book; Format:
print
Publisher: Lansing, Mich. : Washington, DC : Educational Institute, American Hotel & Lodging Association ; IACVB, International Association of Convention & Visitor Bureaus, c2005Availability: Items available for loan: P905 - NVT (1), Quang Trung (1). Location(s): 338.47 Fun, 338.47 Fun.
Add to cart (remove)
|
|
Giáo trình công nghệ đón tiếp trong khách sạn. Material type: Book; Format:
print
Publisher: Hà Nội: Ablex , 1993Availability: No items available Withdrawn (1).
Add to cart (remove)
|
|
Giáo trình Kinh tế Du lịch - Khách sạn : Dùng trong các trường THCN Hà Nội / Đinh Thị Thư chủ biên, Trần Thúy Lan, Nguyễn Đình Quang.
by Đinh Thị Thư | Trần Thúy Lan | Nguyễn Đình Quang. Material type: Book; Format:
print
Publisher: Hà Nội : Hà Nội, 2005Availability: Items available for loan: Quang Trung (5). Withdrawn (1). Location(s): 338.4 DI-T.
Add to cart (remove)
|
|
Hãy kinh doanh như Starbucks : 5 nguyên tắc để kết nối khách hàng, sản phẩm và thị trường = Leading the Starbucks way : 5 principles for connecting with your customers, your products and your people / Joseph Michelli ; Nguyễn Thị Hồng Phương dịch
by Michelli, Joseph A | Nguyễn, Thị Hồng Phương [dịch]. Material type: Book; Format:
print
; Literary form:
Not fiction
Publisher: Hà Nội : Lao động Xã hội/PandaBooks, 2019Availability: Items available for loan: Lê Quý Đôn (1), Quang Trung (1). Location(s): 658.409 2 MI-J, 658.409 2 MI-J.
Add to cart (remove)
|
|
Hospitality sales : selling smarter / by Judy A. Siguaw and David C. Bojanic.
by Siguaw, Judy A | Bojanic, David C. Material type: Book; Format:
print
Publisher: Clifton Park, NY : Thomson Delmar Learning, c2004Availability: Items available for loan: Quang Trung (2). Location(s): 647.94 SI-J.
Add to cart (remove)
|