Tối ưu hóa trong công nghiệp thực phẩm và công nghệ sinh học / Phạm Việt Cường chủ biên, Hoàng Đình Hòa.
By: Phạm, Việt Cường.
Contributor(s): Hoàng. Đình Hòa.
Material type: BookPublisher: Hà Nội : Khoa học Tự nhiên và Công nghệ, 2017Description: 261 tr. : minh họa ; 24 cm.ISBN: 9786049135644.Subject(s): Công nghệ thực phẩm | Công nghệ sinh họcDDC classification: 664.024Item type | Current location | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
Books | Lê Quý Đôn | 664.024 PH-C (Browse shelf) | Available | 59800 | |
Books | Quang Trung | 664.024 PH-C (Browse shelf) | Available | 59801 |
Browsing Quang Trung Shelves Close shelf browser
664 Mic Microbial hazard identification in fresh fruit and vegetables / | 664 PA-T The HACCP food safety training manual / | 664 TR-J Sanitation in food processing / | 664.024 PH-C Tối ưu hóa trong công nghiệp thực phẩm và công nghệ sinh học / | 664.07 RI-S Experimental methods in food engineering / | 664.092 RO-G Food packaging : | 664.6 Thu Thu nhận protein, chất màu từ phê liệu thủy sản và ứng dụng / |
There are no comments for this item.