Normal view MARC view ISBD view

Tối ưu hóa trong công nghiệp thực phẩm và công nghệ sinh học / Phạm Việt Cường chủ biên, Hoàng Đình Hòa.

By: Phạm, Việt Cường.
Contributor(s): Hoàng. Đình Hòa.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Hà Nội : Khoa học Tự nhiên và Công nghệ, 2017Description: 261 tr. : minh họa ; 24 cm.ISBN: 9786049135644.Subject(s): Công nghệ thực phẩm | Công nghệ sinh họcDDC classification: 664.024
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Item type Current location Call number Status Date due Barcode
Books Books Lê Quý Đôn
664.024 PH-C (Browse shelf) Available 59800
Books Books Quang Trung
664.024 PH-C (Browse shelf) Available 59801

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.