Restaurant management / Nancy Scanlon.
By: Scanlon, Nancy.
Material type: BookPublisher: New York : Wiley, 1993Description: 260 p. ; 24 cm.Subject(s): Restaurant managementDDC classification: 647.95Item type | Current location | Call number | Status | Date due | Barcode |
---|---|---|---|---|---|
Books | Lê Quý Đôn | 647.95 SC-N (Browse shelf) | Available | 12866 | |
Books | Quang Trung | 647.95 SC-N (Browse shelf) | Available | 12867 | |
Books | Quang Trung | 647.95 SC-N (Browse shelf) | Available | 12868 |
Browsing Lê Quý Đôn Shelves Close shelf browser
647.95 HA-G Giáo trình Nghiệp vụ nhà hàng / | 647.95 SC-H Dốc hết trái tim : | 647.95 SC-H Dốc hết trái tim : | 647.95 SC-N Restaurant management / | 647.95 TA-U Bổ được cà chua, mở được tiệm cơm ; bật được nắp chai, mở được quán nhậu = | 647.957 3 KR-R Ray Kroc đã tạo nên thương hiệu McDonald's như thế nào? = | 647.957 3 SC-H Tiến bước : |
There are no comments for this item.