logo
Normal view MARC view ISBD view

Kỹ thuật nấu ăn toàn tập / Triệu Thị Chơi chủ biên ; Tôn Kim Ngẫu...[và những người khác] cộng tác.

By: Triệu Thị Chơi.
Contributor(s): Tôn Kim Ngẫu [cộng tác.].
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Thành phố Hồ Chí Minh : Tổng hợp TP.HCM, 2011Edition: Tái bản lần thứ bảy, có sửa chữa và bổ sung.Description: 1149 tr. : minh họa màu ; 24 cm.Subject(s): Kỹ thuật nấu ăn -- Thực phẩm | Nấu ăn -- Toàn tập -- Việt NamDDC classification: 641.7
List(s) this item appears in: Danh mục sách Ngành Khách sạn | CHẾ BIẾN MÓN ĂN | QUẢN TRỊ KHÁCH SẠN
Tags from this library: No tags from this library for this title. Log in to add tags.
Item type Current location Call number Status Date due Barcode Item holds
Books Books Lê Quý Đôn
641.7 TR-C (Browse shelf) Available 35494
Books Books Lê Quý Đôn
641.7 TR-C (Browse shelf) Available 52284
Books Books Quang Trung
641.7 TR-C (Browse shelf) Available 52954
Total holds: 0

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer