logo
Normal view MARC view ISBD view

Kỹ thuật nấu ăn toàn tập / Triệu Thị Chơi chủ biên ; Tôn Kim Ngẫu...[và những người khác] cộng tác.

By: Triệu Thị Chơi.
Contributor(s): Tôn Kim Ngẫu [cộng tác.].
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Thành phố Hồ Chí Minh : Tổng hợp TP.HCM, 2011Edition: Tái bản lần thứ bảy, có sửa chữa và bổ sung.Description: 1149 tr. : minh họa màu ; 24 cm.Subject(s): Kỹ thuật nấu ăn -- Thực phẩm | Nấu ăn -- Toàn tập -- Việt NamDDC classification: 641.7
List(s) this item appears in: Danh mục sách Ngành Khách sạn | CHẾ BIẾN MÓN ĂN | QUẢN TRỊ KHÁCH SẠN
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Item type Current location Call number Status Date due Barcode Item holds
Books Books Lê Quý Đôn
641.7 TR-C (Browse shelf) Available 35494
Books Books Lê Quý Đôn
641.7 TR-C (Browse shelf) Available 52284
Books Books Quang Trung
641.7 TR-C (Browse shelf) Available 52954
Total holds: 0

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer