Normal view MARC view ISBD view

Kỹ thuật chế biến bánh mứt, xôi chè, rau câu : Toàn tập / Triệu Thị Chơi chủ biên và biên soạn.

By: Triệu Thị Chơi.
Material type: materialTypeLabelBookPublisher: Thành phố Hồ Chí Minh : Tổng hợp TP.HCM, 2013Description: 695 tr. : minh họa ; 27 cm.Subject(s): Kỹ thuật chế biến thức ăn -- Thực phẩm | Làm bánh mứt, rau câu -- Thực phẩmDDC classification: 641.8
Tags from this library: No tags from this library for this title.
Item type Current location Call number Status Date due Barcode Item holds
Books Books Lê Quý Đôn
641.8 TR-C (Browse shelf) Available 35571
Books Books Quang Trung
641.8 TR-C (Browse shelf) Available 35570
Total holds: 0

There are no comments for this item.

Log in to your account to post a comment.

Click on an image to view it in the image viewer